Asukkaat

Hevoset

Tallin hevosia ei ole mahdollista hoitaa, eikä hevosiin liittyen järjestetä muutakaan toimintaa. Ratsut ovat ylläpidon yksityisessä käytössä piirroksia ja tarinoita varten. Niiden tietoja päivitetään satunnaisesti, joten esimerkiksi sijoituslistat saattavat olla hiukan jäljessä oikeaa aikataulua. Hevoset ikääntyvät satunnaisesti. Tietoihin merkitty tarinallinen omistaja tarkoittaa tallin hahmoa, joka hevosen omistaa.

Hahmot

Arrowhillin hahmokatras on monipuolinen kaikilla muilla tavoilla paitsi sukupuolijakaumansa puolesta – tallin porukassa ei ole vielä yhtään miespuolista jäsentä, vaikka tilanteeseen on piakkoin tulossa muutos! Tämänhetkinen hahmojoukko koostuu omistajaperheestä sekä yksityisten hevosten omistajista, mutta tarinoissa mukana saattaa vilahdella myös jäseniä, joita ei ole tässä listassa esitelty.

Muut eläimet

Arrowhillin tiluksilla juoksentelee tällä hetkellä peräti kolme karvakorvaa, jotka kaikki osaavat käyttäytyä sekä hevosten että ihmisten ympärillä. Tiedot tulossa myöhemmin, kunhan ylläpito kerkeää sellaiset väkertää.